Creativitate dublată
de experiență!

Trăim într-o lume în care marketingul companiilor se bazează în cea mai mare parte pe conținut video, având un impact imens în mediul online.

Video Works este un studio de producție video de cea mai înaltă calitate, cu un background de 15 ani în industrie, iar sub formă de companie activăm de 5 ani cu mare succes. Creativi, entuziaști și mereu atenți la detalii, urmărim dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clienţii noştri.

În funcție de nevoile tale, realizăm o gamă variată de servicii, începând de la filmulețe de prezentare pentru rețele sociale, până la videoclipuri muzicale, animații, grafica 2D și 3D. Pentru noi succesul afacerii tale este viitoarea noastră provocare!

De ce să ne alegi?
Punem pe primul plan dorinţa ta, îmbinată cu inventivitatea şi creativitatea noastră.
Consultanță

Suntem aici să te ascultăm și să înțelegem cât mai bine cerințele tale, pentru a veni cu propuneri creative, ce vor transmite un mesaj clar publicului tău.

Profesionalism

În centru preocupărilor noastre se află dorința permanentă de a-ți oferi produse video de cea mai înaltă calitate.

Seriozitate

Consecvența, evoluția, onorarea deadline-urilor și feedback-ul clienților ne recomandă, iar succesul lor ne inspiră și ne motivează zilnic.

Echipamente moderne

Ne axăm pe calitate și investim în aparatură de ultimă generație, pentru a-ți putea oferi materiale video de succes, cu potențial de viralitate.

Ești gata să lucrezi cu noi?
Contactează-ne și hai să vorbim despre proiectul tău!